top of page

Nieuwste schrijfwerk

Ontdek je volgende boek

Wat de Koran echt zegt (en niet zegt)

Davidsfonds, Leuven (2016)

Met de vinger in de lucht klinkt het: "De Koran zegt dat..."
Wie niet vertrouwd is met de islam maar zelf eens het boek openslaat, kan dan naar adem happen. Het boek heeft een aparte stijl. Thema’s staan overal verspreid. De lezer die naar verhalen zoekt, blijft op zijn honger zitten. De Koran verwijst ook naar boeken van andere confessies. Je vindt bovendien geen handleiding in de tekst van Allah: dat halen moslims uit andere literatuur.
Dit boek geeft antwoorden vanuit het actuele koranonderzoek en situeert de Koran in de literatuur van de Late Oudheid.

koran%20omslag_edited.jpg

Vademecum van de islam (ed.)

Damon (2016)

Dit vademecum behandelt vierhonderd essentiële begrippen uit de islam in zes hoofdstukken: basisbegrippen, religieuze terminologie, recht, koran, sjiisme en fundamentalisme. 
Dit is een efficiënt naslagwerk voor journalisten, studenten, beleidsmedewerkers en iedereen met een algemene interesse in een onderwerp dat steeds meer de actualiteit beheerst.

IMG_20161108_112025_edited.jpg

Over de Koran

Mets en Schilt - Roularta (2012)

Uitverkocht.

kaft koran kopie.jpg

Ahlan 1

Plantyn (2009)

Arabisch kan je leren. In rollenspel spreek je meteen Arabisch: begroeten, de weg vragen, iets bestellen, een probleem verwoorden, je familie voorstellen. Je maakt ook kennis met het Arabische schrift.Iedereen is welkom: ahlan!
Dit boek vertrekt vanuit een vereenvoudigd standaard Arabisch maar laat ook veel regionale uitdrukkingen aan bod komen, vooral uit de Levant.

9789030196389-2.png

Ahlan 2

Perfecte uitvoering

Dit is de beschrijving van je project. Voeg een korte samenvatting toe. Dit helpt bezoekers de context en achtergrond van het project te begrijpen, of je nu met tekst, beeld, video of een ander medium werkt. Maak vervolgens gebruik van het onderdeel Media om je project te delen!

kaft voor CB.jpg
Boeken: Recente boeken
bottom of page